Pentecosta i Confirmacions a la Catedral de Sta. Maria de La Seu d’Urgell

Pentecosta i Confirmacions a la Catedral de Sta. Maria de La Seu d’UrgellLa diada de Pentecosta, diumenge 19 de maig enguany, l’Arquebisbe d’Urgell va celebrar solemnement a la Catedral de Santa Maria de La Seu d’Urgell la gran festa que culmina el temps pasqual. Dins l’Eucaristia concelebrada amb el Degà M.I. Mn. Xavier Parés i el Secretari general Mn. David Codina, va administrar el sagrament de la Confirmació a 34 joves de la Parròquia i l’Arxiprestat en la primera de tres celebracions que tindran lloc a la ciutat de La Seu per a administrar la confirmació.

L’Arquebisbe va centrar la seva homilia en la glossa de la Paraula de Déu proclamada i en comentari de quatre mots clau: Pentecosta, unitat, caritat i confirmació. I animà els joves i els familiars a confiar en Déu, a acollir la missió apostòlica que tots rebem pel Baptisme i la Confirmació, a viure sense vergonya la seva fe i a donar testimoni valent de les seves conviccions cristianes a tothom.

Al final de la celebració l’Arquebisbe obsequià els joves amb un exemplar del Nou Testament, exhortant-los a llegir-ne un breu fragment cada dia, pregant a l’Esperit Sant rebut que sempre els orienti i enforteixi cap a la Veritat plena, perquè així creixerà la seva amistat personal amb Jesús, i els portarà suaument a viure en l’amor a Déu i al pròxim, i en la felicitat que dóna fer en tot la voluntat de Déu, sense negar-li mai res.

Pentecosta i Confirmacions a la Catedral de Sta. Maria de La Seu d’Urgell

Compartir