Jornada de lliurament dels Premis del Concurs Bíblic a Urgell

Jornada de lliurament dels Premis del Concurs Bíblic 2013 a UrgellEl dia 18 de maig al matí i a la Sala d’Actes del Palau episcopal de La Seu d’Urgell va tenir lloc el lliurament dels Premis del Concurs bíblic envers els nois i noies d’Urgell, que cada any convoca la Federació de Cristians de Catalunya (Grup de Terrassa) per a tots els joves de Catalunya i Andorra, amb l’ajuda de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Va presidir l’Acte l’Arquebisbe d’Urgell amb el Vicari general Mn. Ignasi Navarri i el Delegat diocesà d’Ensenyament d’Urgell Mn. Josep Chisvert. Hi va haver una nombrosa assistència dels premiats i els seus familiars, així com representats de les Escoles i Parròquies premiades en el grup d’institucions.

Es va posar en relleu l’element tan important que és la cultura i aprenentatge de la Bíblia per a una cultura oberta i humanista dels nois i noies. És la Paraula revelada però també és un conjunt de coneixements que han marcat i marquen la cultura i l’art de Catalunya. Per això és tan important la tasca educativa i divulgativa d’aquest Concurs Bíblic de llarga tradició.

Jornada de lliurament dels Premis del Concurs Bíblic 2013 a UrgellJornada de lliurament dels Premis del Concurs Bíblic 2013 a UrgellJornada de lliurament dels Premis del Concurs Bíblic 2013 a Urgell

Compartir