Concert a la Catedral de La Seu d’Urgell

20130510 223603Divendres dia 10 de maig a l’església Catedral de Sta. Maria d’Urgell de La Seu va tenir lloc un concert extraordinari de l’orquestra portuguesa “Espinho Camerata Orquesta” de Porto, dirigida per Roberto Valdez, i del Cor dels Petits Cantors Lliures, Cor de Nenes, d’Andorra i Cor de Cambra de les Valls d’Andorra que dirigeix Catherine Metayer, i tots ells dirigits pel mestre Denis Dupays. Hi actuaven com a solistes de la Missa en C Major “Great Credo Mass” de W. A. Mozart,  Catherine Baizeau, Judith Paimblac, Alain Chilemme i David Costa, aquest darrer, cantant format en els Petits Cantors, en el seu primer recital en públic.

Hi assistí el Sr. Arquebisbe d’Urgell, l’Il•lm. Alcalde de La Seu, el Cònsol Menor d’Andorra la Vella, així com altres M.I. Consellers, Ministres d’Andorra i Autoritats, i el Cònsol de Portugal a Andorra. Hi va haver una gran d’audiència de públic, que va omplir la Catedral.

L’orquestra portuguesa “Espinho Camerata Orquesta” de Porto està realitzant un intercanvi amb el Cor dels Petits Cantors Lliures d’Andorra que pròximament aniran també a Portugal per a realitzar-hi diversos concerts. El marc de la Catedral de La Seu d’Urgell i la música ompliren els cors d’aquells sentiments que enlairen la persona humana i la porten a cercar la Bellesa que és Déu.

Concert a la Catedral de La Seu d'UrgellConcert a la Catedral de La Seu d'UrgellConcert a la Catedral de La Seu d'Urgell

 

Compartir