Encontre dels Degans de Facultats de Comunicació Catòliques d’Espanya a Barcelona

Encontre dels Degans de Facultats de Comunicació Catòliques d’Espanya a BarcelonaEls dies 9 i 10 de maig, a la Seu de la Facultat de Comunicació Blanquerna de Barcelona, i presidit pel Bisbe Joan Piris i l’Arquebisbe Joan-Enric Vives, va tenir lloc l’Encontre anual de Degans de Facultats de Comunicació Catòliques d’Espanya, amb l’interès de reflexionar sobre la temàtica “La informació religiosa i l’era digital: reptes principals”. La Facultat amfitriona va ser la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, amb el seu Degà Il•lm. Sr. Josep M. Carbonell. S’hi féu present a l’inici de l’Encontre el Magnf. Sr. Josep M. Garrell, Rector de la Universitat Ramon Llull, el vice-degà Sr. Rom, i Mons. Sebastià Taltavull. Clogué la trobada una visita a la Sda. Família i l’Eucaristia presidida pel Cardenal Lluís Martínez Sistach.

Hi van assistir els Degans i altres autoritats acadèmiques de les Facultats de Comunicació de la Univ. CEU-S. Pablo de Madrid i la CEU-Cardenal Herrera de València, Univ. San Jorge de Saragossa, Pontifícia de Salamanca, Navarra, Francisco de Vitoria (Madrid), Centre Alberta Giménez (de Palma de Mallorca) i S. Antonio de Múrica.
Hi exposaren dues ponències els Drs. Josep Ll. Micó i Francesc Torralba, i tingué lloc una taula rodona sobre “Informació religiosa en el context digital” amb Míriam Diez, Mª Paz López i Albert Sáez.

Compartir