Sortida i reunió de l’arxiprestat de l’Urgell Mitjà a Pallerols de Rialb

Sortida i reunió de l’arxiprestat de l’Urgell Mitjà a Pallerols de RialbEl dilluns 6 de maig els preveres de l’arxiprestat de l’Urgell Mitjà van portar a terme la seva reunió a Pallerols de Rialb, tot aprofitant la invitació de l’Associació d’amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra. A les 11 del matí van ser rebuts pel Jordi Piferrer i Florentí Ysern i tot seguit van anar a l’església de sant Esteve de Pallerols per a fer junts una estona de pregària.

En acabar, i acompanyats pel Jordi, gran coneixedor de la història i del pas de sant Josepmaria Escriva per aquestes contrades, es va fer un petit recorregut per tots aquells indrets com l’església, l’antiga rectoria, ara rehabilitada per a ensenyar i explicar els esdeveniments que el sant va viure en aquell lloc. En especial quan sant Josepmaria amb forts dubtes sobre quina era la voluntat de Déu, rebé l’ajut de la Mare de Déu, quan trobà al terra de l’església una rosa de fusta daurada, que per a ell fou un senyal que el confirmà en la seva decisió de continuar cap a Andorra.
Al migdia van compartir la taula, la companyonia i el diàleg a Peramola.

Sortida i reunió de l’arxiprestat de l’Urgell Mitjà a Pallerols de RialbSortida i reunió de l’arxiprestat de l’Urgell Mitjà a Pallerols de Rialb

Compartir