Nova ubicació del Centre d’Estudis Pastorals de les Diòcesis amb seu a Catalunya

logo-cepEl Centre d’Estudis Pastorals (C.E.P.) ha emès la següent nota:

“El dia 31 de març, Pasqua de Resurrecció, va acabar una altra etapa en la vida del Centre d’Estudis Pastorals de les Diòcesis amb seu a Catalunya. Marxem de la casa de l’església, a Rivadeneyra 6, que ha estat la seu del CEP des de la seva fundació el 1968, en els anys inicials de l’aplicació del Concili. L’arquebisbat de Barcelona i els bisbats sufraganis de Terrassa i Sant Feliu emprenen una operació immobiliària que comporta aquest desplaçament de les entitats que tenien la seva seu a la Casa de l’Església.

Nosaltres, el CEP i Quaderns de Pastoral, ens acollim provisionalment, en forma de dipòsit temporal, al convent de Sant Felip Neri de Barcelona, a qui agraïm l’hospitalitat, tot esperant ulteriors determinacions dels bisbes de les diòcesis catalanes sobre la missió i el futur del CEP.

A l´espera d’aquest moment de transformació ens mantindrem en contacte amb els nostres subscriptors amb la publicació de Quaderns i ja anirem donant notícies a tots els qui seguiu i participeu en la vida del Centre d’Estudis Pastorals de les diòcesis catalanes.
Mentrestant vulgueu prendre nota de la nostra adreça postal que és la única que canvia:

CEP
Pl. Sant Felip Neri, 5, planta.
08002. Barcelona”

Compartir