Concert de piano a la Capella dels Dolors de Ponts

hm5d8797

El diumenge 23 de desembre, quart diumenge d’Advent, acabada la Missa Major va tenir lloc a la Sala de Dolors, espai annex a l’església parroquial un concert de piano. Una activitat promoguda des de l’Ajuntament, la revista pontsicana Portaveu i la mateixa Parròquia per poder oferir una proposta de cultura i de tradició.

El concert va estar interpretat pel pianista nord-americà Willian Fried, llicenciat de piano pel Conservatori de New England i també de la Universitat de Califòrnia San Diego. El assistents al concert que van omplir la Sala dels Dolors, fidels i altra gent vinguts a escoltar-lo van poder gaudir d’un interessant repertori: la sonata K330 de Mozart i els Préludes, segon llibre de Debussy. Va estar un estona on la música va omplir l’espai de l’antiga capella dels Dolors, ara espai multifuncional. Una manera d’acabar el temps d’Advent en aquest Any de la Fe i preparar el temps de Nadal.

Properament es continuarà realitzant amb motiu de l’Any de la Fe en la Sala dels Dolors de la parròquia altres activitats culturals per buscar el diàleg entre creients i no creients. Des de concerts de música, projeccions de video-fòrums i xerrades.

hm5d8794hm5d8800hm5d8810

Compartir