Presa de possessió de la nova Secretària General dels Serveis del Copríncep Episcopal d’Andorra

jurament_conxita_garcia_moyano_1

El dia 31 de desembre de 2012 al Palau episcopal de La Seu d’Urgell, ha jurat el seu càrrec i n’ha pres possessió la M.I. Sra. Concepció García Moyano, nova Secretària general dels Serveis del Copríncep Episcopal del Principat d’Andorra, que substitueix el M.I. Sr. Joan Massa i Sarrado, que es jubila per raons d’edat.

La M.I. Sra. Concepció García Moyano era Membre dels Serveis jurídics del Copríncep episcopal des de 2010.

En un acte sobri i solemne al Palau episcopal, s’ha llegit el nomenament de Secretària general, ha prestat el seu jurament del càrrec i s’ha procedit a aixecar-ne l’acta preceptiva.

Hi han assistit el Representant del Copríncep episcopal M.I. Mn. Josep M. Mauri, el Vicari general M.I. Mn. Ignasi Navarri, el Secretari general i Canceller Mn. David Codina, i els anteriors càrrecs de la Mitra, M.I. Mn. Nemesi Marquès, i M.I. Sr. Joan Massa, així com familiars de la nova Secretària general.

L’Arquebisbe i Copríncep ha destacat amb agraïment els llargs i meritoris anys de servei del M.I. Sr. Joan Massa, i ha desitjat molt d’encert a la nova Secretària general M.I. Sra. Concepció García Moyano.

jurament_conxita_garcia_moyano_3

jurament_conxita_garcia_moyano_2

CONCEPCIÓ GARCÍA MOYANO, nascuda a Barcelona el 1963, és llicenciada en Geografia i Història (1986) i en Ciències eclesiàstiques (1989) per la Universitat de Navarra, així com en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (1996) i en Dret per la Universitat de Barcelona (2006).

És funcionària de carrera del Cos de Professors de Secundària per l’especialitat de Formació i Orientació laboral des de 2008, i és Advocada en exercici.

Col·labora des de 2006 amb els serveis jurídics del Bisbat d’Urgell i del Copríncep episcopal.

Compartir