Funeral pels associats difunts de l’Agrupació Mútua a Sta. Maria del Mar

img_2865

L’Arquebisbe d’Urgell presidí el dia 3 de juliol a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona el funeral que l’Agrupació Mútua del Comerç i la Indústria celebra per tots els mutualistes difunts de l’any. Estava acompanyat per Mn. Jordi Fàbregas i Mn. Ricard Hernández, i assistien els Directius administradors de l’Agrupació Srs. Sergi Gago i Javier Vergés, així com el Sr. Josep Lluís Vilaseca per la Fundació, i un nombrós grup de fidels i mutualistes que omplien la Basílica i que venien per pregar pels seus familiars difunts.

L’Agrupació Mútua és una mútua d’assegurances, una entitat privada sense ànim de lucre especialitzada en assegurances per a persones que ofereix, des de 1902, la cobertura d’assegurances de previsió personal (Salut, Vida, Estalvi i Pensions) i de rams diversos (Llar, Automòbil, Comunitats, etc.).

Agrupació Mútua té més de 340.000 socis i assegurats, i més de mig milió de pòlisses contractades. Com a mútua catalana capdavantera en Salut i Malaltia, compta amb la professionalitat i la dedicació de més de 400 treballadors, 300 assessors, 600 mediadors i 20.000 metges.
img_2867img_2871img_2872
Compartir