Confirmacions a Sta. Eulàlia d’Encamp (Andorra)

dsc07058

El dia 24 de maig, prop ja de Pentecosta, l’Arquebisbe d’Urgell ha administrat el sagrament de la Confirmació, que dóna la plenitud del do de l’Esperit Sant, a dinou joves de la Parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida d’Encamp, al Principat d’Andorra.
A la seva arribada a la Parròquia fou rebut per l’Hble. Sr. Cònsol Major, Jordi Mas, i pel Rector de la Parròquia Mn. Xavier Esplandiu, amb qui ha comentat el moment concret que està vivint la Parròquia amb els seus dos nuclis de la vila i del Pas de la Casa.

Després ha celebrat l’Eucaristia dins la qual ha confirmat els dinou joves. Estava acompanyat per l’Arxiprest Mn. Ramon Sàrries, pel Rector Mn. Xavier Esplandiu i pel Vicari P. José Miguel Larrión, salesià.

L’Arquebisbe els va explicar la gràcia del sagrament, que és rebre el mateix do que els Apòstols el dia de la Pentecosta, perquè mantinguin la fe ben viva, plena d’esperança i de caritat, i esdevinguin testimonis valents d’aquesta fe, sense pors, tot al llarg de la seva vida. Comentant l’Evangeli proclamat, amb la pregària per la unitat del darrer sopar, l’Arquebisbe Joan-Enric els va demanar que confiessin en l’acció de l’Esperit Sant que els ajudarà a superar el pecat de la divisió, de la crítica destructiva i de la violència que tot ho separa, i els ajudarà perquè s’esforcin a viure aquesta unitat que ve de Déu. Ha de significar deixar-se conduir sempre per l’Esperit de Déu que és Esperit d’Unitat i d’Amor.
dsc07059dsc07062
Compartir