Visita a l’Escola “Els Planells” d’Artesa de Segre

img_1332

Invitat pel Director Ramon Giribert i el professor de religió Josep Solsona de l’Escola primària “Els Planells” d’Artesa de Segre, l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra va visitar l’Escola el dia 25 de maig a la tarda.
Després de visitar les dependències escolars, saludà els professors i el personal no docent de l’Escola, i tot seguit tingué una trobada cordial amb els alumnes dels dos grups de 6è. de Primària. Igualment estigué a la classe lectiva amb cada un dels grups de nois i noies de 6è que cursen religió catòlica, els quals li van oferir un record fet per ells, molt ben treballat, de la Visita, i li van poder exposar les seves preguntes preparades per avançada.

L’Arquebisbe els parlà a tots del valor que té la recerca sincera durant tota la vida de la veritat, que els conduirà a la Veritat que és Déu. Tingué moments per a explicar nocions bíbliques, i preguntat sobre els Caps d’Estat com ell a Andorra, i veient la pluralitat de procedències nacionals i culturals dels nois i noies, els ajudà a distingir les nocions de pàtria, nació i estat, i a valorar les realitats dels altres, sense fer exclusivitats de les pròpies peculiaritats, respectant i estimant les diferències, però valorant el que és propi.
img_1323img_1328img_1329img_1342img_1344
Compartir