Festa-Torneig “Joan Petit” per a nens amb càncer a La Seu d’Urgell

joan_petit_-_la_seu

Dissabte 26 de maig, s’ha celebrat durant tot el dia a la zona esportiva de La Seu d’Urgell la 12ª Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer, organitzada pel Club de Hoquei Cadí, juntament amb la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer i amb la col·laboració de diverses institucions i associacions de la ciutat.

Mons. Joan-Enric Vives ha encoratjat els membres i col·laboradors de la Fundació Amics Joan Petit, a través d’un missatge adreçat a tots els participants en aquest esdeveniment que ha aplegat més d’un miler de persones vingudes de molts indrets del país, tot agraint-los la tasca que fan en favor dels nens que reben tractament per malalties oncològiques i en suport de la lluita contra el càncer: “Treballar pels nens i els adolescents malalts de càncer, així com per les seves famílies, és sens dubte una expressió ben concreta d’aquell amor desinteressat i generós que la persona i l’Evangeli de Jesús ens conviden a encarnar en les nostres vides”.

No podent ser present personalment a la cloenda, l’Arquebisbe d’Urgell ha estat representat als actes finals d’aquesta jornada al Palau d’Esports de La Seu pel seu secretari Mn. Cinto Busquet. Hi han assistit l’Alcalde de La Seu i altres autoritats.

Compartir