L’arquebisbe Joan-Enric presideix l’aplec de St. Romà de Vila a Encamp

sant_roma_de_vila_4

La petita església de Sant Romà de Vila, a Encamp (Andorra) ha celebrat la Pasqua florida en el dilluns de Pentecosta. Una cinquantena de persones de la parroquia d’Encamp van pujar fins Vila i van assistir a la missa presidida per l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, i concelebrada per Mn. Xavier Esplandiu i pel P. Josep M. Feliu, i a la que han assistit les autoritats comunals. En la seva homilia, Mons. Joan-Enric Vives ha destacat la importància dels aplecs com a “moment intens de trobament entre els veïns”, així com el seu sentit de comunitat davant d’una societat cada cop més individualista. “Mai hem estat tan informats amb internet i les xarxes socials i, alhora, tan sols, segons diuen les enquestes”, ha afegit. Per aquest motiu, ha valorat molt positivament “tot allò que puguem fer per crear solidaritat, coneixença, veïnatge i poble” per tenir una Andorra més “forta, solidària i generosa”.

Per la seva part, el cònsol major de la parròquia, Jordi Mas, ha valorat positivament l’afluència de gent, malgrat caure la festa en pont.

A l’aplec també hi ha assistit el cònsol menor, Jordi Torres, i la consellera major, Esther París, així com el raonador del ciutadà, Josep Rodríguez, que han compartit un aperitiu amb els habitants d’Encamp i de Vila després de la missa.

sant_roma_de_vila_1sant_roma_de_vila_2sant_roma_de_vila_3sant_roma_vila_5

 

Compartir