Alumnes de religió fan una encesa solidària contra la pobresa

encesa_solidaria

L’alumnat i el professorat de Religió Catòlica de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell varen realitzar, diumenge 27 de maig, una Encesa Solidària per a recaptar fons per a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, amb la participació del grup d’acordions diatònics de l’Escola Municipal de Música de la ciutat.

L’acte, que comptà amb la col•laboració del Bisbat d’Urgell, l’Ajuntament i el mateix Institut, es gestà des del si de les classes de religió unes setmanes abans de la data de l’esdeveniment, després d’haver tractat el tema de la caritat, el voluntariat i l’empatia des d’una òptica d’arrel cristiana. “Fent referència a qüestions d’actualitat i nodrint-nos moltes vegades de programes com ara Àgora, Sense Ficció o 30 Minuts, al llarg del curs ens hem aproximat diverses vegades al tema del Quart Món”, assenyala el Jordi Martín Faixes, professor de Religió Catòlica de l’Institut i regidor de Cultura i Ensenyament a l’Ajuntament de la Seu. “Així que no podíem passar per alt la proposta de TV3 per a presentar d’una manera pràctica, és a dir participant-hi activament, la manera d’entendre la vida que ens proposa el cristianisme avui”, afegeix.

La xifra recollida després de dues setmanes de preparació, treball i implicació de l’alumnat, ha estat de 491€, els quals s’enviaran al pot general de La Marató durant els propers dies, després d’haver acabat de posar en comú les donacions que tot l’alumnat va anar recollint al llarg de la setmana passada.

Compartir