Audiència del Copríncep episcopal a la Delegada del Govern d’Espanya a Catalunya

img_1883

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives. ha rebut aquest migdia al Palau Episcopal la Delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, Excma. Sra. María Llanos de Luna Tobarra, en la seva primera visita oficial fora de la capital catalana des que va ocupar el càrrec.

La Sra. de Luna ha arribat al Palau acompanyada de la Subdelegada del Govern d’Espanya a Lleida, Excma. Sra. Inmaculada Manso Ferrándiz, i de l’Ambaixador d’Espanya a Andorra, Excm. Sr. Alberto Moreno Humet. A la reunió, l’Arquebisbe i Copríncep ha estat acompanyat pel Representant personal del Copríncep, M. I. Mn. Nemesi Marquès, i per l’Adjunt al Representant personal i Vicari General, M. I. Mn. Josep M. Mauri.

La Delegada del Govern d’Espanya ha expressat al Copríncep la voluntat de diàleg i col·laboració de la institució que representa amb el Bisbat d’Urgell i amb el Principat d’Andorra, i posteriorment tots dos han tractat sobre diferents qüestions de l’àmbit competencial de la Delegació del Govern en relació amb el territori de la Diòcesi.
img_1878img_1882
Compartir