Trobada dels preveres de tota la Cerdanya a La Seu d’Urgell

img_1364

En el marc de les trobades fraternals que els capellans de l’arxiprestat de Núria-Cerdanya i de zona pastoral de la Cerdanya francesa i Vallespir realitzen un cop a l’any, dijous dia 7 de juny, es van aplegar a la ciutat de La Seu d’Urgell 17 preveres i un diaca que treballen pastoralment en aquesta zona als dos costats de la frontera hispano-francesa. Alternativament, els preveres es troben un any al Bisbat de Perpinyà-Elna i l’any següent al Bisbat d’Urgell, i enguany ha estat escollida La Seu d’Urgell com a punt de trobada.

Després de pregar junts i de visitar durant el matí la Catedral, el Museu Diocesà, l’Espai Ermengol i altres punts d’interès de la ciutat, els preveres han compartit un dinar de germanor a la Residència de la Sagrada Família, al qual ha participat també l’Arquebisbe d’Urgell.

Havent dinat, els preveres han dialogat amb l’Arquebisbe sobre diversos temes pastorals d’interès comú i li han preguntat també sobre el seu servei específic com a Copríncep d’Andorra. La diada s’ha conclòs amb un moment de pregària i amb el cant de la Salve Regina a la capella de la beata Anna Maria Janer, fundadora de les Religioses de la Sagrada Família d’Urgell.
img_1363
Compartir