La Catedral de Santa Maria acull dissabte a la nit el Cor dels Petits Cantors Lliures interpretant el Rèquiem de Gabriel Fauré

La Catedral de Santa Maria d’Urgell acull aquest dissabte 5 de maig, a les 21:30, el Cor dels Petits Cantors Lliures, el Cor de Cambra i el Cor de Nenes Valls d’Andorra, sota la direcció de Catherine Metayer, interpretant el Rèquiem de Gabriel Fauré, en un concert que es preveu que serà multitudinari. Estaran acompanyats per la Madrid Sinfonetta Orquestra, dirigida per Manuel Tevar. La direcció artística estarà a càrrec del mestre Enric Ferrer.

Al concert també participaran el baríton andorrà Marc Canturri i el músic Jordi Barceló, que l’acompanyarà al piano i tocarà l’orgue. S’interpretaran també obres d’Hector Berlioz i Richard Addinsell.

El Cor dels Petits Cantors Lliures ja va protagonitzar un concert, amb un gran èxit de públic, a la Catedral l’any passat. Trobareu més informació i fotografies d’aquell concert aqui.
L’entrada es pot comprar de manera anticipada a les oficines de Turisme d’Andorra i de La Seu d’Urgell (15 €), i a l’inici del concert (20 €).
Compartir