“Engrandint”. Neix una nova publicació de la Fundació Fiella de Tremp

engrandint

Engrandint” és una revista que vol donar a conèixer la vida de la nostra Residència i construir ponts amb la Ciutat i Comarca.
Hem triat el nom “Engrandint” per a aquesta nova criatura. En primer lloc per referir- nos a la realitat de la Fundació Fiella – Sant Hospital de Tremp. Un àmbit humà on van engrandint, fent-se grans, tantes persones que trien la Residència per rebre la millor assistència.
En segon lloc, el nom de la revista, vol significar la voluntat de fer-nos presents a la vida de tots els ciutadans de Tremp.

Unes paraules de gratitud a tots els qui ho fan possible. En primer lloc als col·laboradors d’aquest primer número i als que vindran. També, com no, a aquelles empreses que han volgut ajudar-nos amb unes falques de publicitat que contribueixen a la realització de la revista. Sabem que el moment econòmic no és gens fàcil. La revista voldria sortir quatre cops a l’any, al voltant de cada estació. Com podreu veure no és un simple fulletó.

Es fa amb professionalitat i gust, amb voluntat que arribi a moltes persones i llars. Animem empreses i professionals a ajudar-nos amb la seva publicitat en aquestes pàgines com un exercici d’altruisme i, al mateix temps, com una bona inversió.
En aquest primer número hi trobareu, a més, de les informacions de la vida de la casa, col.laboracions diverses sobre temes de salut, cultura i història de Tremp, vida de la nostra Parròquia…
Volem que “Engrandint” sigui una revista de formació i informació, amena, entretinguda, interessant.
Engrandint” surt a la llum com un petit projecte en un any significatiu per a la casa.
L’any 1912 arribaven a Tremp les Religioses Missioneres Filles del Cor de Maria. Aquest 2012 festegem els cent anys d’aquesta presència d’amor i servei a malalts i ancians. Semblava una cosa petita, però ja ho veieu, dura ja cent anys. I també ara fa cent anys, s’enfonsava una cosa molt gran, el Titànic, un vaixell imponent que en la proa portava una desafiant inscripció: “Ni Déu m’enfonsa”. Ja ho veieu, coses que neixen grans i duren poc i coses que neixen molt humils, sobretot les coses de Déu, i que duren i van creixent…
Tant de bo que entre tots aconseguim que aquest projecte que avui neix es vagi consolidant, creixent i enfortint, en definitiva, “engrandint”, fent-se gran.
En nom del Patronat de la Fundació Fiella – Sant Hospital de Tremp i de tota la gran família de la Residència, rebeu una cordial salutació amb el desig que “Engrandint” us agradi molt.
Compartir