Comiats de l’Ambaixador de França i del Representant personal del Copríncep francès

dsc_0023

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep va rebre el dimarts 8 de maig a les cinc de la tarda al Palau Episcopal l’Ambaixador de la República Francesa a Andorra, Excm. Sr. Jean-Pierre Berçot, que va voler complimentar Mons. Vives en arribar a la fi de la seva etapa al capdavant de la delegació diplomàtica francesa al Principat.
 
Més tard, a dos quarts de vuit del vespre, l’Arquebisbe i Copríncep va rebre al Palau Episcopal el Representant personal del Copríncep Francès, M. I. Sr. Christian Frémont, el qual també va voler acomiadar-se personalment de Mons. Joan-Enric Vives en arribar al final de la seva responsabilitat institucional.
 

L’Arquebisbe i Copríncep va mantenir un col·loqui cordial amb cadascun d’ells, els va agrair la seva missió diplomàtica i la seva lleial col·laboració institucional al servei del poble andorrà, i els va expressar els millors desitjos tant en l’àmbit personal com en el desenvolupament de futures responsabilitats.
 
El Copríncep Episcopal els va demanar que transmetin la seva felicitació al president electe de la República Francesa, S. E. François Hollande.
dsc_0011-1
Compartir