Visita pastoral i Confirmacions a Vilanova de l’Aguda i Sanaüja

071

Diumenge 13 de maig, l’Arquebisbe d’Urgell ha visitat els municipis de Vilanova de l’Aguda (Noguera) i Sanaüja (Segarra), d’on és rector Mn. Carles Albert Ospina, i hi ha confirmat 8 joves i 11 joves, respectivament, entre els quals un jove de Ribelles i un de la parròquia de Ponts, que ha vingut acompanyat del seu Rector, Mn. Jaume Mayoral.
S’ha aprofitat la Visita per inaugurar en els dos temples parroquials la instal·lació de megafonia a Vilanova de l’Aguda i l’enllumenat nou, el cancell i la nova seu presidencial a Sanaüja.

A Vilanova de l’Aguda, també ha concelebrat Mn. Josep M. Mauri, Vicari General, el qual al migdia, mentre l’Arquebisbe celebrava l’Eucaristia a Sanaüja, ha presidit l’Eucaristia a Palou de Florejacs (Segarra) en ocasió de la festa patronal de sant Ponç.

En ambdós municipis, Mons. Vives ha estat acollit per les Autoritats municipals a l’Ajuntament i ha signat al Llibre d’Honor. L’alcaldessa de Vilanova de l’Aguda, Il·lma. Sra. Montserrat Fornells, i l’alcalde de Sanaüja, Il·lm. Sr. Josep Condal, juntament amb els regidors d’aquests dos pobles, han tingut l’oportunitat d’intercanviar impressions amb l’Arquebisbe sobre alguns aspectes de la vida dels seus municipis.
013043048082084107117146149155159170
Compartir