Trobada a les noves instal•lacions de la Casa de Colònies AINA a Canillo

2012-04-13_aina_042Divendres dia 13 d’abril va tenir lloc una de les diverses trobades que tindran lloc com a inauguració i explicació de les noves instal•lacions de la Casa de Colònies AINA de Canillo (Principat d’Andorra).

Amb la presència de l’Arquebisbe i Copríncep, una majoria de tots els Cònsols majors i menors de les Parròquies d’Andorra, l’Arxiprest de les Valls i els sacerdots, religiosos i religioses que treballen pastoralment al Principat, Mn. Ramon Rossell artífex des de fa prop de 40 anys i l’arquitecte de les actuals obres Sr. Antoni Pol van mostrar i explicar el significat educatiu de les instal•lacions que prolonguen les que ja tenia AINA desenvolupades en dues fases anteriors aquesta Casa de Colònies.

AINA organitza des de 1982, a l’estiu i durant tot l’any, colònies per a infants i joves, així com altres trobades i activitats en el lleure, amb la col•laboració de més d’un centenar de monitors i l’ajut desinteressat de moltes persones i institucions públiques i privades d’Andorra.

L’acte senzill i emotiu comptà amb breus exposicions de Mn. Ramon, de l’arquitecte, de l’Hble Sr. Cònsol de Canillo, de l’Arxiprest i del Sr. Arquebisbe. I es clogué amb la visita a la sala de trobades i formació dels monitors, i l’hort St. Galderic.
2012-04-13_aina_0132012-04-13_aina_0162012-04-13_aina_034imgp2178

Compartir