Confirmacions a la Parròquia d’Isona

dsc_3751

Diumenge dia 15 d’abril, Diumenge de l’Octava de Pasqua i de la Divina Misericòrdia, l’Aquebisbe d’Urgell va administrar el sagrament de la Confirmació a 6 joves de la Parròquia d’Isona. Va concelebrar l’Eucaristia acompanyat pel Rector Mn. Jesús Navas, i Mn. David Codina. Fou rebut per l’Il•lm. Sr. Alcalde d’Isona i Conca Dellà, i per una gran assemblea de fidels.

A l’homilia l’Arquebisbe destacà l’actitud del creient que sempre confia en el Senyor i en la seva Paraula de vida i amor. I remarcà l’actitud humil però valenta que avui necessiten els cristians davant les dificultats que, especialment per als joves, originen les descobertes de la ciència i de la tècnica actuals que pot semblar que entren en contradicció amb les dades de la fe cristiana. Animà els joves i els famílies a donar testimoni valent de la seva fe, a estimar i perdonar a semblança de Jesús i a aportar a la societat nostra els valors que dimanen de l’Evangeli de Jesús.

El Sr. Arquebisbe féu ofrena als sis confirmats d’una làmpara de fusta d’olivera que portada de Terra Santa els recordarà que han de ser llum i han de portar la Pau de Betlem arreu on vagin.

Posteriorment van compartir un piscolabis de germanor i els sacerdots de l’Arxiprestat que van poder reunir-se amb el Bisbe, compartiren l’àpat de germanor a la Rectoria.

dsc_3708dsc_3726dsc_3749dsc_3750

Compartir