Trobada de l’Arquebisbe amb els preveres de l’Arxiprestat del Baix Urgell

El dia 16 d’abril a la Llar Santa Anna dels Franciscans de Creu Blanca, al Castell del Remei, l’arquebisbe d’Urgell Joan-Enric Vives es va reunir amb tots els preveres de l’arxiprestat del Baix Urgell, encapçalats per l’arxiprest Mn. Pere Cañada. Va ser una de les trobades que aquest curs va tenint amb els sacerdots de tota la Diòcesi per parlar més distesament de tot el que els pugui interessar, i sobretot mirant els seus neguits personals i compartint un moment de comunió sacerdotal.

Per això les trobades comencen sempre amb la pregària de l’Hora Menor i un record per tots els germans capellans malalts. La reunió va ser molt constructiva i s’abordà principalment l’acollida i el servei pastoral en els pobles més petits, que estan en referència pastoral a d’altres de més grans des dels quals són atesos.
Un dinar de germanor va cloure la visita. I posteriorment l’arquebisbe es desplaçà a visitar a Barbens Mn. Blai Cots a casa de la família Martí on resideix, que es trobava impedit d’assistir-hi però que ho desitjava molt.

També va aprofitar l’arquebisbe per saludar el Superior de la Comunitat de Franciscans de Creu Blanca, Gà. Joaquim Cifuentes així com els nois i homes assistits a la Residència Llar Sta. Anna i els seus educadors.

Compartir