Setmana de la Família i de la Vida

familia1La setmana del 19 al 25 de març de 2012 totes les Diòcesis de Catalunya celebraran la SETMANA DE LA FAMÍLIA I DE LA VIDA.

Amb el lema “A més família menys crisi” es vol potenciar tot el treball que es fa a favor de la família com a cèl•lula principal de la societat. En moments de crisi econòmica, de valors, de sentit de pertinença o de soledat, la família és el lloc de referència de l’home en totes les circumstàncies de la seva vida.

Aquesta Setmana de la Família i de la Vida ha de servir per preparar-se per a la VII Trobada Mundial de les Famílies amb el Papa Benet XVI, des del 30 de maig al 3 de juny, a Milà. Les Delegacions diocesanes de Família i Vida en aquesta setmana organitzen tallers, trobades, xerrades, taules rodones i conferències per sensibilitzar i fer més comprensiu el missatge cristià vers la família.

La VII Trobada mundial de les famílies té per lema “La família, el treball i la festa”. Podreu trobar les catequesis preparatòries al web oficial de l’organització www.family2012.com
En català les podreu descarregar des del web de la Delegació de Família i Vida del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat.

Compartir