De la indignació a la denúncia profètica: conferència quaresmal organitzada per l’Església de les Valls d’Andorra

L’Església de Les Valls d’Andorra ha organitzat per aquest dijous 8 de març a les 21:00 la conferencia de Mercè Darnell Viaña, treballadora social de Càritas Diocesana de Barcelona, Responsable de l’Àrea de Programes i Serveis, que parlarà del moviment dels indignats: “De la indignació a la denúncia profètica. Propostes des de l’esperança“. La xerrada es durà a terme a la Casa de l’Església de Santa Maria del Fener.

Aquesta conferència forma part del programa de les Conferències Quaresmals, que enguany arriben a la seva trenta-novena edició a Andorra la Vella, sota el títol genèric de “Actituds cristianes en la vida”.

És previst que el proper dia 29 de març se celebri un diàleg obert al que tothom està convidat, entre Marc Forné Molné, Advocat i ex-cap de Govern d’Andorra i Francesc Torralba i Rosselló, doctor en teologia i filosofia, professor a la Universitat Ramon Llull, president del Consell assessor per a la diversitat religiosa de la Generalitat de Catalunya, i consultor del Consell Pontifici de la Cultura de la Santa Seu. El diàleg serà conduit pel veterà periodista d’Andorra Gualbert Osorio.

Compartir