La Catedral s’omple per a escoltar les Janeiras

p1220060

La Catedral de Santa Maria d’Urgell es va omplir de fidels el diumenge 22 de gener en la Missa Solemne de les 12 del migdia, que va ser solemnitzada pels cants del Grup de Folklore de la Casa de Portugal i que, en acabar, va fer un petit concert, i tot per felicitar l’Any Nou.
Una quarantena de cantaires i músics, de diferents edats, abillats amb els vestits tradicionals, van fer els cants de la celebració eucarística, que va ser presidida per Mons. Joan-Enric Vives, Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, que estava acompanyat per Mn. Josep M. Mauri, Vicari General i per Mn. Xavier Parés, Rector de Sant Ot.

El Copríncep va elogiar i agrair al Grup Folklòric de la Comunitat portuguesa la seva presència a la Catedral diocesana, un any més, vinguts per felicitar-li a aell i als fidels assistents a l’acte, l’entrada a l’any nou, ja que les Janeiras són un cant tradicional molt propi d’aquesta època, concebut per felicitar l’any que comença el Gener. El Copríncep també va fer referència a seu goig pel manteniment d’una representació consolar de Portugal a Andorra i va mostrar la seva satisfacció per la resolució del conflicte que va suposar l’anunci de la pèrdua de l’Ambaixada portuguesa al Principat.
2012-01-22_12bp1220064p1220031p1220052

2012-01-22_12a

 

Compartir