Festa de la Sda. Família a La Seu d’Urgell

0pc300064

El diumenge 30 de desembre, festa litúrgica de la Sagrada Família, l’Arquebisbe d’Urgell va celebrar l’Eucaristia solemnement amb les Religioses de la Sda. Família d’Urgell de La Seu i Andorra.

A la Capella de la Residència de la Sda. Família, on es troba el sepulcre de la seva Fundadora la Beata Anna Maria Janer, van celebrar l’Eucaristia dins la qual les Germanes de les 3 comunitats d’Andorra i La Seu d’Urgell van renovar els seus vots, segons la tradició que tenen, després de la professió de fe. El text de la seva renovació és el següent:

Jo N. renovo la meva consagració a Déu en l’Església, i el meu compromís de seguir Jesucrist vivint els vots de Castedat, Pobresa i Obediència, segons les Constitucions de l’Institut de Germanes de la Sagrada Família d’Urgell. Confio en la gràcia de Déu que demano per intercessió de la Sagrada Família, i en l’ajut de les meves germanes, per ser fidel a la meva consagració“.

L’Arquebisbe les exhortà a viure segons les disposicions que es desprenen en aquesta festa de les lectures de la Paraula de Déu, i amb plena disponibilitat a la voluntat de Déu, el Pare. Han de saber estar sempre en les coses del Pare del cel, vivint la seva missió unides a l’Església particular on estan inserides. I en tot viure avui el carisma de servei i amor als més febles, de la Gna. beata Anna Maria Janer, perquè “la seva llàntia sempre pugui cremar amb amor, en espera de l’Espòs”.
També l’Arquebisbe pregà perquè la família sigui promoguda i estimada, com a santuari de la vida i de l’amor, i consagrà totes les famílies del Bisbat a la Sda. Família de Jesús, Maria i Josep, recordant com les famílies estan urgides al treball per la nova evangelització, avui tan urgent.
pc300061pc300070pc300074pc300084pc300085
Compartir