Festa de Nadal al Seminari d’Urgell

img_0789

El dia 24 de desembre al migdia, al Seminari Conciliar de La Seu d’Urgell, els seminaristes d’Urgell van tenir la seva festa nadalenca amb l’Arquebisbe Joan-Enric, amb el Rector Mn. Ignasi Navarri i amb el director espiritual Mn. Manuel Pal, acompanyats també pel Secretari general Mn. David Codina.

Van pregar a la Capella l’Hora d’entre dia, amb la qual es clou el temps d’Advent, i després van celebrar un àpat de germanor ben festiu, amb cants de nadales catalanes i d’altres països originaris d’alguns dels seminaristes. Van festejar també el 80è. aniversari de Mn. Pal que s’escau el dia de Nadal. Van tenir un record pels familiars de tots ells, i pels dos seminaristes que no havien pogut assistir, Eudald i Jerrick-Joan.

L’Arquebisbe va visitar les darreres restauracions realitzades en l’edifici del Seminari de La Seu, i va saludar els sacerdots de la Residència Sacerdotal “Sant Ermengol” de La Seu, amb les cuineres i personal de servei, i va poder animar Mn. Fermí Casal que es restableix molt ràpidament d’una recent intervenció quirúrgica. A tots va desitjar Bones festes de Nadal, amb fe i amb harmonia i esperit de servei, acollint el Verb de Déu que ens salva i ens omple de la seva alegria.
img_0803
Compartir