Visita Pastoral a Canillo (2): Visita a l’Escola andorrana i a la Caserna dels Bombers

imgp1011

Dilluns dia 12 de novembre, l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep Episcopal, Mons. Joan-Enric Vives prosseguí amb la Visita Pastoral a la Parròquia de St. Serni de Canillo. Al matí participà a la tradicional trobada mensual de formació dels sacerdots de l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra a la Casa de Colònies Aina. Els preveres, presidits per l’Arquebisbe, van poder comentar les darreres notícies diocesanes i diferents qüestions d’interès per als sacerdots del Principat. La trobada fraternal dels preveres amb l’Arquebisbe es clogué amb un dinar de germanor a la mateixa casa de Colònies Aina.

A la tarda el Copríncep Episcopal, acompanyat pel Rector de la parròquia, Mn. Ramon Rossell, visità l’Escola Andorrana de Canillo que compta amb uns 130 alumnes i un claustre de 20 professors. El Copríncep tingué una entrevista amb la Directora i la Cap d’estudis del Centre on també hi participà la Directora del Departament de l’Escola Andorrana que enguany compleix els 30 anys de funcionament al Principat d’Andorra. El Sr. Arquebisbe s’interessà pel funcionament del centre educatiu i per la marxa del curs escolar i animà els docents en la important tasca que duen a terme per a l’educació dels nens i joves del país. Posteriorment el Copríncep Episcopal visità els alumnes i les instal·lacions de l’escola acompanyat per l’Equip Directiu.

Després el Sr. Arquebisbe es traslladà acompanyat de Mn. Ramon Rossell a la caserna dels Bombers de Canillo on visità les instal·lacions de la Caserna i animà els seus integrants per a la tasca tan ferma que duen a terme en favor dels ciutadans i tingué un intercanvi d’impressions amb ells, que li exposaren les seves presents inquietuds.

imgp1001imgp1012img_0251img_0259img_0261

Compartir