Festa del patró a l’Escola St. Ermengol d’Andorra la Vella

img_0405

El dia 26 d’octubre va tenir lloc la tradicional Jornada de festa patronal a l’Escola Sant Ermengol d’Andorra la Vella. L’Arquebisbe i Copríncep, que és també President del Patronat de l’Escola, va presidir la trobada i l’eucaristia amb els alumnes més grans, dels dos Batxillerats de l’Escola. Estava acompanyat pel Director P. Xavier Brines SDB i els altres membres de la comunitat salesiana responsable del Col•legi, així com pel Secretari de la Mitra i el Cap de Gabinet del Copríncep. Animaven els cants la Coral de l’Escola i el grup de músics. Posteriorment va compartir un dinar de germanor amb tot el professorat de l’Escola.

L’Arquebisbe va aprofitar per tenir també contacte amb diversos alumnes d’altres cicles com Primària i ESO mentre realitzaven activitats lúdiques. De fet tots els alumnes van celebrar l’Eucaristia en diversos moments del dia i van realitzar activitats festives formatives.

L’Arquebisbe partint de l’Evangeli de la samaritana, que cerca l’aigua viva, va subratllar als alumnes grans de Batxillerat que visquessin els valors que ens vénen de l’Evangeli de Jesús, i els exhortà a valorar la dimensió transcendent de les persones, així com a tenir cura i desenvolupar la dimensió religiosa de la vida. Una vida feliç, feta d’estimar els altres i que ens estimin, és la gran set de la humanitat i també seva, i necessita un fonament, que en Jesucrist trobem de forma plena. Animà a viure activitats de creixement i de servei, en l’actual Any de la Fe.

img_0401a

Compartir