Confirmacions a La Pobla de Segur

img_0214

Diumenge dia 28 d’octubre l’Arquebisbe d’Urgell va visitar La Pobla de Segur per administrar-hi el sagrament de la Confirmació a deu joves de la Parròquia de la Mare de Déu de Ribera. Va estar acompanyat pel Rector Mn. Josep E. Arias, Mn. Agustí Romero i Mn. David Codina.
L’Arquebisbe va comentar l’Evangeli del diumenge demanat que, tant si és per cegueses pròpies com per tenebres o boires espesses de la vida social i cultural, que ens desorienten o ens ceguen, hem de demanar “veure-hi” del tot, com el cec de Jericó, per seguir-lo sempre al llarg de la vida, ja que Crist, la llum del món, ens il·luminarà.

La Confirmació ens dóna aquesta llum de l’Esperit Sant que guia els cristians enmig de les tenebres del món, i ens guarda en la fe i l’amor. Animà els joves a no deixar-se manipular per la societat de la imatge i els missatge efímers, i a cercar en l’Evangeli la Bona Nova que dura per sempre, converteix el cor, l’obre a Déu i ens fa amics seus, que després sempre donaran valent i coherent testimoni d’aquesta fe, amb autenticitat de vida i obres de servei i d’amor.

Posteriorment l’Arquebisbe va visitar diversos indrets de La Pobla i va compartir un dinar de germanor a la Rectoria amb tots els preveres de la Parròquia, amb l’Arxiprest Mn. Joan A. Mateo, Mn. Francesc Lloret i el seminarista Emili Villegas.
img_0206
Compartir