Reunió ordinària del Consell Presbiteral

La Casa d’Espiritualitat del Sant Crist de Balaguer ha acollit el dilluns dia 2 de març la reunió ordinària del Consell Presbiteral d’Urgell. El tema central, entre d’altres, han estat els Mitjans de Comunicació Social al servei de l’evangelització i la comunió eclesial. Després d’una reflexió sobre el tema a càrrec de Mn. Joan Pujol, els Consellers analitzaren la situació i perspectives des MCS del Bisbat d’Urgell.,i hagué un ampli debat sobre el tema amb participació de molts consellers.

La Delegació de Mitjans del Bisbat, encapçalada per la seva Delegada, Sra. Cristina Orduña, es feu present a la reunió i presentà als Consellers l’activitat que es porta a terme des de la delegació: Gabinet d’informació (Bisbat i Principat d’Andorra); l’emissora diocesana Ràdio Principat; el Full Dominical; la col•laboració amb el setmanari Catalunya Cristiana; la revista Església d’Urgell; la pàgina web del bisbat així com també altres mitjans existents a la Diòcesi.
En el decurs del Consell el Sr. Bisbe compartí una reflexió pastoral sobre els temes de la crisi econòmica, la despenalització de l’avortament i l’aixecament de la excomunió als bisbes lefebrevistes.
Mn. Josep M. Mauri, Vicari Episcopal per als Assumptes econòmics informà sobre les obres del Seminari.
La celebració de l’Eucaristia presidida pel Sr. Bisbe fou el moment més intens de la jornada.
img_5547img_5546img_5548img_5549
Compartir