Missatge de solidaritat del Bisbe i Copríncep d’Andorra al President de la República Italiana

El Bisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra en nom del Poble Andorrà i de les Autoritats, ha enviat una Carta al President de la República Italiana, Excm. Sr. Giorgio Napolitano, mostrant la seva solidaritat amb els afectats pel terrible terratrèmol de L’Àquila i el centre d’Itàlia, amb el text següent:

“En nom del Poble Andorrà, del Govern del Principat d’Andorra i del meu propi com a Copríncep vull fer arribar a la Vostra Excel·lència, en aquests moments tan difícils per al vostre país després del terratrèmol de la regió de l’Àquila al centre d’Itàlia, els nostres sentiments de fraternitat i solidaritat amb el Poble italià, així com el nostre sentit condol per les víctimes mortals i la nostra proximitat a les famílies apenades per la seva pèrdua, igualment per tots els ferits, i pels qui pateixen la pèrdua de cases i béns estimats.

“Demano a Déu que aculli les víctimes i que sostingui i consoli totes les persones durament provades per aquesta tragèdia, amb el desig que puguin trobar l’ajuda que necessiten en aquests hores doloroses.

“Amb unió dels nostres dos pobles i amb l’esperança que ben aviat es trobin les millors solucions per a tots els damnificats, saludo la Vostra Excel·lència amb tota cordialitat i afecte”.

Compartir