Els Caramellaires més joves canten enguany al claustre de la Catedral

El grup de caramellaires infantils i juvenils de la Seu d’Urgell han cantat enguany al claustre de la Catedral de Santa Maria d’Urgell, en la tradicional cantada que es fa al Bisbe el Dissabte al matí. La pluja que ha obert el matí recomanava fer el petit concert a cobert, i arribada l’hora, un sol esplèndid ha permès una lluïda cantada enmig del claustre.

Mons. Joan-Enric Vives i el Vicari General, Mn. Joan Pujol, han donat la benvinguda als infants i a la munió de pares que els acompanyaven. El Bisbe els ha explicat algunes dades històriques relacionades amb l’indret on feien la trobada als cantaires i el concert s’ha fet en un clima molt distès.

Més de cent nens i nenes d’entre set i dotze anys han cantat enguany les típiques cançons de Pasqua, i a més, enguany s’hi ha afegit algunes peçes més populars com l’havanera “La gavina”, de Frederic Sirés. Han estat dirigits per Rafel Llobet. L’activitat es realitza amb el suport de les AMPA de les escoles Albert Vives, La Salle, Pau Claris i el IES Joan Brudieu. El recorregut s’inicia al Sant Hospital on els caramellaires fan una cantada pels avis de la Residència i fa un recorregut pel carrer Major. Davant de l’Ajuntament han fet també una cantada per l’Alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i els membres del consistori.

processo i setmana santa 084processo i setmana santa 068processo i setmana santa 079processo i setmana santa 057

Compartir