Confirmació d’un grup d’adults al Santuari de la Mare de Déu del Remei

El dia 3 de maig al vespre, al Santuari de la Mare de Déu del Remei del Castell del Remei (Baix Urgell), el Bisbe d’Urgell ha administrat la confirmació a un nombrós grup de 23 adults, de la comunitat llatinoamericana -sobretot colombians- que periòdicament es reuneixen allà i a Guissona, acompanyats per Mn. Uriel Álvarez, Mn. Ivan Ayala i Mn. Juan Pablo Esteban.

En la celebració de l’Eucaristia a més d’aquests Mossens hi eren presents i concelebraven l’Arxiprest Mn. Cañada, Mn. Ricart i Mn. Tella, així com el Secretari general Mn. Navarri, i els Germans Franciscans de Creu Blanca, ja que també rebia la confirmació un dels postulants de la Comunitat formativa.

El Bisbe ha comentat en la seva homilia el goig de tenir fe en Crist, el Bon Pastor, que ens infon confiança i joia de ser membres del seu Cos que és l’Església, família de famílies, i comunitat oberta i catòlica, la nostra gran família de germans, anem on anem. També els ha exhortat a mantenir viva la seva tradició de fe cristiana, que els ajudarà a ser ferms enmig de les dificultats dels canvis que els comporta l’emigració a Catalunya, així com a ser ben responsables de les seves vides i de les seves famílies, per esdevenir testimonis apostòlics de la seva fe arreu on viuen i on van. I ha pregat per Mèxic especialment, i per tots els afectats per la nova grip que atemoritza el nostre món, demanant que s’estitmatitzi ningú i que amb fe i solidaritat superem aquesta crisi de salut, que porta por a les persones.

Compartir