Aplec pasqual de les Parròquies d’Andorra al Santuari de la M. de Déu de Meritxell

Al Santuari de la M. de Déu de Meritxell al Principat d’Andora, el diumenge 3 de maig s’ha celebrat l’Aplec pasqual de les Parròquies, units amb l’Arxiprestat del Sabartés i la Confraria de Fàtima de l’Arièja.

Han celebrat el triomf del Resssucitat amb l’Eucaristia joiosament concelebrada pels mossens de les parròquies andorranes i pels de Sabartés presidits tots per l’Arxiprest Mn. Ramon Sàrries.

 

L’ofrena i pregàries a la Mare de Deú i els cants de tots plegats feien sentir que dins d’aquest embolcall de vidres, arcs i pedra, hi havia uns cors que bategaven i que feien arribar els seus sentiments de joia i agraïment cap a la Mare de Déu – invocada a Meritxell i a Sabart, dues invocacions de la Mare de Déu que es miren d’un extrem a l’altre, cara a cara. Totes dues una sola Mare, que estimem!…

Finalitzada la Missa es va continuar la festa amb els balls de la Cofraria de Fàtima i berenar -coca i xocolata- per a tots els assistents, acompanyats per una tarda magnifica de sol que es va ponent mentre els darrers passos de la dansa acabaria amb la festivitat d’aquest primer diumenge de maig.

aplec_meritxell_09_018aplec_meritxell_09_056aplec_meritxell_09_112aplec_meritxell_09_119aplec_meritxell_09_138aplec_meritxell_09_149

Compartir