Sor Carme Busquets, de les Gnetes. dels Ancians Desemparats, celebra 50 anys de vida religiosa

El proppassat dia 28 d´abril de 2009, a La Seu d’Urgell, Sor Carme Busquets, germaneta de la Congregació dels Ancians Desemparats, fundada per Sta. Teresa de Jesús Jornet, va celebrar les noces d´or de la seva primera professió religiosa.

Sor Carme Busquets va néixer a Girona, i va fer la seva primera professió religiosa el dia 30 d´abril de 1959. Al llarg d´aquests 50 anys de vida consagrada, Sor Carme ha estat destinada 3 anys a Saragossa, 33 a Alemanya i des de l´any 1996, serveix amb amor i senzillesa els ancians de la Llar de St. Josep de La Seu d´Urgell.

La celebració de l´Eucaristia fou presidida per Mn. Ignasi Navarri, i fou concelebrada per un grup de sacerdots de la ciutat i pel Delegat diocesà per a la Vida Consagrada, Mn. Jaume Vila, que llegí la carta de felicitació que el Sr. Bisbe adreçà a Sor Carme. També hi participaren una vintena de religioses de la Congregació de les Germanetes dels Ancians Desemparats i un bon nombre de feligresos de la ciutat de La Seu d´Urgell i dels pobles veïns, coneguts de Sor Carme.

img_5832img_5836img_5854

Compartir