Confirmacions a la Parròquia d’Escaldes-Engordany

Els dies 11 i 13 de maig al vespre, el Bisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra va administrar el Sagrament de la Confirmació a dos grups de 38 i 32 joves i uns pocs adults de la Parròquia de Sant Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany, al Principat d’Andorra.

Acompanyats pel Rector i els catequistes s’han anat preparant durant dos anys a aquest moment important per les seves vides. L’Eucaristia ha estat concelebrada pel Rector Mn. Jaume Soy i el Vicari Mn. Pau Bellido, el Secretari general del Bisbat i alguns sacerdots membres de la Comunitat Salesiana de l’Escola Sant Ermengol. Acompanyava l’orgue el P. Xavier Brines, Director de l’Escola.

El Bisbe els ha exhortat a viure units a Crist, acollint sempre el do que avui rebien de l’sperit Sant i donant testimoni del seu amor. Déu no els deixarà mai, els defensarà i ajudarà a mantenir la joia i la fe cristianes. I ha fet una demanda als padrins especialment, i a les famílies dels confirmands, que no deixin d’acompanyar i ajudar aquests joves en totes les seves necessitats, ara que estan en moments de decisions importants i de viure la seva llibertat juvenil. Que els sàpiguen educar per no fer-se enrere dels compromisos contrets.

 

Compartir