25è. aniversari del Moviment apostòlic “Vida creixent”

El dia 15 de maig, a la Basílica de Sta. Maria del Mar de Barcelona, s’ha celebrat el 25è aniversari de la implantació a les diòcesis catalanes i a les de les illes Balears del moviment cristià de gent gran “Vida Creixent”.

A les 11 h, el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, ha presidit, a la basílica de Santa Maria del Mar, plena de gom a gom de fidels provinents de totes les diòcesis, una solemne Eucaristia, en la qual han concelebrat l’arquebisbe de Tarragona i els bisbes de Girona, Lleida, Solsona i Terrassa. Els altres bisbes de Catalunya i les Illes s’hi han adherit.

 Han concelebrat també un gran nombre de sacerdots consiliaris del moviment. A l’homilia, el Cardenal ha donat gràcies a Déu per aquests vint-i-cinc anys de compromís de tanta gent gran cristiana que volen seguir creixent en la fe, l’amistat, l’espiritualitat i el testimoni, i els ha exhortats a aportar a l’Església i a la societat tot el cabal d’experiència i de generositat acumulada al llarg de tota la vida.

 

Els assistents a la celebració s’han traslladat després al Palau de Congressos de Catalunya on ha tingut lloc el dinar de germanor. En acabar, s’ha lliurat als assistents el llibre que recull la història d’aquests 25 anys.

“Vida Creixent” és un moviment internacional iniciat a França l’any 1962, estès avui a més de 60 països i reconegut per la Santa Seu com una Associació de fidels de dret pontifici. A Catalunya, Andorra i les illes Balears compta amb uns 400 grups que reuneixen prop de 6.000 persones.

vidacreixent01vidacreixent02vidacreixent03vidacreixent04

Blog de Vida Creixent del Bisbat d’Urgell: http://vidacreixenturgell-andorra.blogspot.com

Compartir