Festa pasqual de la Unció dels malalts a la Llar de St. Josep de La Seu

El dia 29 de maig, a les vigílies de la Pentecosta, el Bisbe d’Urgell ha administrat el sagrament de la unció dels malalts a la Residència d’ancians “Llar de Sant Josep” de La Seu d’Urgell, que regeixen les Gnetes. dels Ancians desemparats. Acompanyat per Mn. Ignasi Navarri, ha presidit l’Eucaristia dins la qual una cinquantena de malalts i ancians han rebut aquest sagrament que ajuda els malalts a guarir, els perdona els pecats i els enforteix per viure amb sentit cristià sacrifical la seva malaltis i les xacres de la seva vellesa. Entre aquests ancians han estat ungits els dos preveres residents actualment a la Llar de St. Josep Mn. Antoni Baró i Mn. Pau Marquès, així com dues religioses dels Ancians desemparats. Posteriorment el Bisbe ha acudit als malalts que no podien ser presents a la Capella de la Residència.

Ja que l’oli dels malalts ha estat beneït pel Bisbe i els preveres en la Missa Crismal, dins l’oració eucarística, el temps pasqual és el temps més apropiat per a celebrar aquest sagrament una mica massa oblidat, que dóna la gràcia de l’Esperit Sant per ser forts enmig de les febleses de la vida. Per això el Sr. Bisbe es proposa d’administrar-lo rotativament per les Residències d’ancians del bisbat durant el temps pasqual dels propers anys.
uncion_de_esfermos_010uncion_de_esfermos_016uncion_de_esfermos_024uncion_de_esfermos_032uncion_de_esfermos_108uncion_de_esfermos_109uncion_de_esfermos_110uncion_de_esfermos_114

 

Compartir