Confirmacions a la Parròquia de Santa Maria d’Organyà

Dissabte dia 4 de juliol al vespre, el Bisbe d’Urgell ha confirmat quatre joves de la Parròquia de Sta. Maria de la vila d’Organyà. estava acompanyat pel Rector, Mn. Evarist Vigatà.
A l’arribada ha estat rebut per un Regidor de l’Ajuntament en representació de l’Alcalde, que era absent, i ha visitat les obres de remodelació dela plaça adjacent a l’església parroquial i les obres realitzades a l’entrada del temple, que acollirà simbòlicament terra de les diferents contrades dels Països Catalans, que comparteixen una mateixa llengua i cultura, i que es reclamen deutors de les homilies d’Organyà, el primer text totalment escrit en llengua catalana d’inicis del segle XIII. Són unes homilies redactades per a ús dels predicadors, trobades a principis del segle XIX a les golfes de l’església canonical de Sta. Maria.

El Bisbe a l’Eucaristia dominical ha exhortat els fidels i en especial els confirmands a viure sense por del què diran els altres, a superar les superficialitats i les crítques dels altres, amb coratge i esperit profètic, imitant en tot el Senyor Jesús.
Compartir