Visita pastoral a les Parròquies de Les Ventoses, Pradell i Butsènit d’Urgell

Diumenge dia 19 de juliol el Bisbe d’Urgell, acompanyat pel Rector Mn. Josep M. Santesmases, ha celebrat l’Eucaristia dominical i ha fet una Visita pastoral a les Parròquies de St. Pere ad Víncula de Les Ventoses i Maria Assumpta de Pradell de Sió (les dues del municipi de Preixens) i a Maria Assumpta de Butsènit d’Urgell (municipi de Montgai).

A Les Ventoses ha estat acollit per l’Il·lm. Sr. Alcalde Jordi Planes i per tot el poble, que li ha mostrat les obres realitzades en el temple parroquial i el projecte d’arranjament del campanar. Seguidament ha visitat Pradell de Sió que celebra la seva Festa major, i ha estat acollit per l’Alcalde pedani. En acabar la missa han ofert el ball els gegants i músics del poble, que han explicat al Sr. Bisbe que diumenge vinent dia 26 participaran a Luxemburg en una trobada de folklore europeu.
També ha celebrat l’Eucaristia a Butsènit d’Urgell, on ha estat rebut per l’Excm. Sr. President de la Diputació de Lleida i Alcalde Montgai Jaume Gilabert (del qual forma part Butsènit), i un parell de nens que li ofert uns rams de flors. Ha celebrat l’Eucaristia en la qual han particikpat de forma destacada els 6 joves que van rebre fa poc la confirmació i el poble fidel, amb els cantors i músics. Posteriorment el Bisbe ha visitat la Sala polivalent i lAjuntament on ha signat al llibre d’honor i ha departit amb la gent del poble.
A tots els ha exhortat a viure el diumenge, i el repòs fet d’oració i pau que Jesús recomana a l’Evangeli, i ha demanat compromís pel bé de la família i dels nostres pobles.
dsc00617dsc00623dsc00626imgp1179
Compartir