Celebració a Argentona dels 150 anys de la Fundació de les Gnes. Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció

Mons. Joan-Enric Vives ha presidit a Argentona una de les celebracions festives dels 150 anys de la Fundació de l’Institut de les Germanes Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció. Ha presidit a la Sala La Cova la inauguració de l’exposició de treballs i records de la presència a Argentona de les Monges Franciscanes fundades per la M. Anna M. Ravell, filla d’Arenys de Mar, i després ha presidit la solemne Eucaristia a la Parròquia de St. Julià d’Argentona, el lloc on la fundadora va morir.

Actualment les Franciscanes Missioneres de la Immaculada estan esteses a Espanya. Marroc, Argentina, Bolívia i Perú. I el Bisbe Vives està unit a l’Institut per raons familiars i perquè fou durant molts anys escolà de la Capella de les Religioses al Col·legi del Poblenou.
El Sr. Bisbe ha presidit l’Eucaristia acompanyat pel Rector d’Argentona Mn. Àlex Marzo, i hi era present la M. Vicària Àngela Crespo, en representació de la M. General. A l’homilia el Bisbe d’Urgell ha recordat la necessitat d’anar sempre a Jesús, de deixar-se atreure per Ell i la seva doctrina de vida i d’amor. I ha invitat a l’acció de gràcies pel treball dut a terme per la Congregació i per les germanes que ens han precedit i han estat instrument de Déu per a tantes persones.

 

Compartir