El Bisbat d’Urgell signa un acord de col·laboració amb Caixa Penedès per a la restauració de l’església de Sant Vicenç de Cabdella

El Bisbat d’Urgell i la Caixa d’Estalvis del Penedès han signat un acord de col·laboració per a la restauració de l’església parroquial de Sant Vicenç de Cabdella, al municipi de la Torre de Cabdella, al Pallars.

L’Obra Social de Caixa Penedès hi aportarà 40.000 euros.

Aquest acord està dins el Conveni de Col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i Caixa Penedès per a la realització d’Obres Socials que s’orientin a la promoció, el foment i la recuperació del patrimoni cultural del país.

 

La signatura s’ha dut a terme al Palau Episcopal aquest migdia entre Mons. Joan-Enric Vives, Bisbe d’Urgell i Coprincep d’Andorra, i el President de la Caixa Penedès, Josep Colomer i Ràfols.

Han assistit a l’acte el responsable de Obra Social de Caixa Penedès, Josep Cortés i Mn. Josep M. Mauri, Vicari Episcopal per Assumptes Econòmics. També han estat presents el Cap de zona de la entitat d’estalvis, Josep Lluis Pardo i la responsable de la oficina de la Seu d’Urgell, M. Àngels Gispert.

p1100117p1100121p1100108

Compartir