Jornada de Formació per als preveres a La Seu d’Urgell

Dilluns dia 26 d’octubre a la Casa del Bisbat de La Seu d’Urgell va tenir lloc la primera de les tres Jornades de Formació per als preveres dins l’Any Sacerdotal. Les dues conferències del matí anaren a càrrec de Mn. Norbert Miracle, prevere tarragoní Rector del Seminari Major Interdiocesà i professor de la Facultat de Teologia de Catalunya, i versaren sobre “La fraternitat sacerdotal”. Seguí un ampli diàleg amb el ponent i acabaren amb un dinar de germanor a la Residència de la Sda. Família d’Urgell.

El Sr. Bisbe presidí la Jornada i hi van participar un bon nombre de tots els preveres de la Diòcesi.

Durant l’Any Sacerdotal 2009-2010 també hi haurà l’aportació de dues Jornades de formació més, amb la presència de Mn. Salvador Pié-Ninot, professor de la Universitat Gregoriana de Roma i de la Facultat de Teologia de Catalunya, i de Mn. Lluís Suñer, Vicari general de Girona i professor d’espiritualitat.

Així mateix la Jornada Sacerdotal de Dilluns Sant 2010 comptarà amb la conferència de Mons. Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona, i també s’oferiran dos recessos d’Advent-Nadal i de Quaresma-Pasqua per a tots els preveres de la Diòcesi, i dues tandes d’Exercicis oberts al febrer i al juliol de 2010. Un pelegrinatge a Ars, el poble on visqué tota la seva acció pastoral el Sant Rector d’Ars St. Joan Maria Vianney, i la presència a Roma per a la Clausura de l’any sacerdotal formen part del programa per a aquest any Sacerdotal, així com la Trobada dels preveres de les 10 Diòcesis de Catalunya a què convoquen els Bisbes de Catalunya que segurament tindrà lloc al gener 2010 a Mataró (Barcelona) amb motiu de la beatificació de Mn. Josep Samsó, prevere i màrtir.

img_7298img_7288img_7297

Compartir