31a Assemblea anual de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d’Urgell

El diumenge, dia 29 de novembre, se celebrà al Santuari del Sant Crist de Balaguer la 31a Assemblea anual de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d´Urgell, amb la participació de més d´un centenar de membres de l´Hospitalitat.

L’Assemblea s’inicià amb la celebració de l’eucaristia presidida pel Sr. Bisbe de la Diòcesi, Mons. Joan-Enric Vives. En la seva homilía encoratjà els membres de l´Hospitalitat a viure aquest temps d´Advent amb una gran Esperança. També, amb motiu de la celebració de l´Any Sacerdotal, exhortà els membres de l´Hospitalitat a treballar i pregar pels sacerdots. El Sr. Bisbe va afirmar: “Lourdes ajuda molt als sacerdots a sentir-se més sacerdots”. La comunitat de monges Clarisses del Sant Crist, també participà a la Missa amb la direcció dels cants. Com cada any, es pregà pels membres difunts de l´Hospitalitat. Enguany es recordà amb gran afecte a l´Arquebisbe Joan Martí.

 

A continuació tingué lloc la celebració de l’Assemblea, sota la presidència de la Presidenta de l´Hospitalitat, la Sra. Carme Bescós, acompanyada de la resta dels membres de la Junta directiva. Els temes tractats foren els següents: la revisió dels actes realitzats al llarg d´aquest any 2009. Balanç econòmic. Informacions sobre el Congrés Nacional d´Hospitalitats celebrat a Salamanca. Lema pastoral de l´any 2010: “Fer el senyal de la Creu, amb Bernadeta”.

El dinar de germanor clogué, un any més, aquesta entranyable diada de l´Hospitalitat diocesana.

assemblea_de_lourdes_09_016assemblea_de_lourdes_09_001assemblea_de_lourdes_09_007assemblea_de_lourdes_09_024assemblea_de_lourdes_09_027assemblea_de_lourdes_09_028assemblea_de_lourdes_09_031assemblea_de_lourdes_09_039

Compartir