El Copríncep Episcopal ha rebut les Cartes Credencials de l’Ambaixador del Vaticà i Nunci Apostòlic Mons. Renzo Fratini

El Bisbe d’Urgell i Copríncep Episcopal, Mons. Joan-Enric Vives, va rebre el dijous 10 de desembre a les 13:00 les Cartes Credencials que acrediten com a ambaixador del Vaticà davant del Principat d’Andorra, el Nunci Apostòlic Excm. Mons. Renzo Fratini.

L’acte, que es va fer al Palau Episcopal de la Seu d’Urgel en un clima molt cordial, es va desenvolupar al llarg d’una mitja hora, amb l’assistència del Ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals M.I. Sr. Xavier Espot i del Representant del Copríncep, Mn. Nemesi Marquès.

El Nunci va destacar en sortir, i en declaracions a la premsa la bona situació de les relacions entre tots dos estats i va remarcar el que ha significat en aquest sentit la signatura del Concordat.

Posteriorment es va celebrar un dinar al Palau, en el qual també van estar presents l’ambaixador d’Andorra davant la Santa Seu, Excm. Sr. Antoni Morell, la Directora d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Sra. Eva Descàrrega i el Secretari del Copríncep, Sr. Joan Massa.

img_7585img_7599rf2_mg_8494-20-19

Compartir