Reunió dels Arxiprestos de la Diòcesi

pa020169El dia 2 d’octube va tenir lloc la primera reunió del curs dels Arxiprestos de la Diòcesi, presidida per l’Arquebisbe d’Urgell i el nou Consell episcopal, i amb la incorporació dels dos Arxiprestos nous, Mn. Joan Pujol, arxiprest de Noguera, i Mn. Pau Bellido, arxiprest de Pallars Sobirà.
Han rebut àmplia informació dels treballs de la Comissió diocesana per a l’Any de la Fe, i en concret de la immediata preparació de l’inici d’aquest any convocat pel Papa Benet XVI a tota l’Església i que s’iniciarà a Roma el dia 11 d’octubre, a la nostra Diòcesi l’endemà dia 12 a la Catedral, i a totes les Parròquies el dia 14 d’octubre, dins la cleebració dominical. A partir del llibre i cartells per a l’any, han dialogat sobre la manera de realitzar les celebracions, els continguts de formació i els suggeriments per a tot aquest any.  

També han rebut informació dels darrers nomenaments, de la situació de Càritas diocesana davant la crisi, del Seminari diocesà i interdiocesà, de l’Escola diocesana de formació permanent, així com altres aspectes de la vida de la Diòcesi.
pa020170
Compartir