Celebració a Gósol del 50è aniversari de l’ordenació sacerdotal de Mn. Ramon Anglerill

0imagen_1324

Dissabte dia 29 de setembre, Festa dels Sants Arcàngels Miquel, Gabriel i Rafael, la parròquia de Sta. Maria de Gósol rendí un sentit homenatge al seu Rector, Mn. Ramon Anglerill, amb motiu de les seves noces d’or sacerdotals.
L’acte central fou la celebració de l’Eucaristia que fou presidida per Mn. Ramon Anglerill i concelebrada per Mn. Josep M. Mauri, Vicari General d’Urgell i per Mn. Josep M. Ballarín i Mn. Ramon Calafell, preveres de Solsona. Hi participaren l’Il·lm. Sr. Alcalde de Gósol, Sr. Lluís Campmajó i la Il·lma. Sra. Alcaldessa de Josa i Tuixent, Sra. Carme Valls. Una gran quantitat de fidels provinents de Gósol i d’altres pobles on Mn. Ramon ha servit pastoralment al llarg de la vida l’acompanyaren en l’Eucaristia. L’Eucaristia fou solemnitzada per les Corals de Gósol i Saldes dirigides per la Sra. Marta Güell.

A l’inici de la celebració eucarística Mn. Mauri va llegir una carta del Sr. Arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives, adreçada a Mn. Anglerill on el Sr. Arquebisbe el felicitava ben sincerament per les seves noces d’or sacerdotals i pel seu generós ministeri sacerdotal al llarg de tants anys.

A l’homilia, Mn. Ramon Anglerill, féu un recorregut pel seu ministeri sacerdotal, tot agraint a Déu la gràcia del ministeri i agraint l’ajuda i col•laboració que sempre ha trobat en els fidels.

Mn. Josep M. Ballarín, prevere de Solsona resident a Gósol, i gran amic de Mn. Anglerill, va regalar-li la seva casulla amb la qual va celebrar la seva primera missa, teixida amb seda de Lió, que Mn. Ramon oferí a la parròquia de Sta. Maria de Gósol.

Després de la celebració eucarística hi hagué un sopar de germanor de tot el poble, en el transcurs del qual es projectà un vídeo sobre la trajectòria humana i pastoral de Mn. Anglerill. En el decurs del sopar Mn. Josep M. Ballarín presentà un llibre il·lustrat per ell mateix en honor de Mn. Ramon: Ramon, 50 anys de capellà. L’acte es clogué amb la interpretació de fragments de la Flauta màgica de W.A.Mozart, a càrrec dels germans Sergi i Laia Vidal.

imagen_1303imagen_1306imagen_1319imagen_1323p1010172

Compartir