Confirmacions a St. Feliu de Sort

img_0286

Diumenge dia 30 de setembre l’Arquebisbe d’Urgell va administrar el sagrament de la Confirmació a 28 joves de la Parròquia de St. Feliu de Sort i altres pobles del Pallars Sobirà. A l’arribada al poble, fou rebut per l’Il·lm. Sr. Alcalde Llàtzer Sibís, i el nou Rector de la Parròquia Mn. Pau Bellido. Va celebrar l’Eucaristia dominical concelebrada pel Rector, el diaca Mn. Josep Montoya, Mn. Enric Prat i el Secretari Mn. David Codina.

A l’homilia, l’Arquebisbe destacà la decisió de vida que significa cloure i culminar la iniciació de la seva fe cristiana, després del baptisme i la comunió eucarística. Demanà als confirmands constància, fervor en la fe, i generositat per donar testimoniatge valent de la seva amistat amb Jesucrist. Si fem el bé, res no quedarà sense valor, ni que fos un simple vas d’aigua. I hem de vetllar per desprendre’ns de tot el que ens impossibilita viure la fe amb coherència i valentia, i estimar tothom a la manera de Crist. Sempre vèncer el mal amb el bé.
A la missa va convidar a tenir una pregària pels damnificats de les inundacions del Sud d’Espanya i a ajudar-los en tot el que convingui, recordant els 50 anys de les inundacions del Vallès i la generositat solidària que aquella tragèdia va comportar.
img_0298img_0307img_0299
Compartir